Căutați o gustare sănătoasă și delicioasă? Batoanele crocante cu spanac sunt alegerea perfectă! Acestea combină textura crocantă cu beneficiile nutriționale ale spanacului, oferind o gustare satisfăcătoare și ușor de preparat.
De ce să alegi batoane crocante cu spanac?
Spanacul este o sursă excelentă de vitamine și minerale, precum vitamina K, vitamina A, acid folic și fier. Consumul regulat de spanac poate contribui la menținerea sănătății oaselor, a sistemului imunitar și a vederii. În plus, combinația cu ingrediente crocante face ca aceste batoane să fie atractive și pentru cei mici.
Ingrediente necesare
- Pentru aluat:
- 200 g făină integrală
- 100 g fulgi de ovăz
- 50 g semințe de floarea-soarelui
- 50 g semințe de dovleac
- 1 linguriță praf de copt
- 1/2 linguriță sare
- 1/2 linguriță piper negru măcinat
- 1/2 linguriță usturoi granulat
- 1/2 linguriță ceapă granule
- 1/2 linguriță boia de ardei dulce
- 1/2 linguriță oregano uscat
- 1/2 linguriță busuioc uscat
- 1/2 linguriță cimbru uscat
- 1/2 linguriță rozmarin uscat
- 1/2 linguriță măghiran uscat
- 1/2 linguriță coriandru măcinat
- 1/2 linguriță chimen măcinat
- 1/2 linguriță turmeric măcinat
- 1/2 linguriță ghimbir măcinat
- 1/2 linguriță cardamom măcinat
- 1/2 linguriță cuișoare măcinate
- 1/2 linguriță nucșoară măcinată
- 1/2 linguriță anason măcinat
- 1/2 linguriță fenicul măcinat
- 1/2 linguriță ienupăr măcinat
- 1/2 linguriță piper alb măcinat
- 1/2 linguriță piper roșu măcinat
- 1/2 linguriță piper verde măcinat
- 1/2 linguriță piper roz măcinat
- 1/2 linguriță piper Sichuan măcinat
- 1/2 linguriță piper cubebe măcinat
- 1/2 linguriță piper longum măcinat
- 1/2 linguriță piper de Cayenne măcinat
- 1/2 linguriță piper de Jamaica măcinat
- 1/2 linguriță piper de Sichuan măcinat
- 1/2 linguriță piper de Timut măcinat
- 1/2 linguriță piper de Voatsiperifery măcinat
- 1/2 linguriță piper de Cubeb măcinat
- 1/2 linguriță piper de Muntok măcinat
- 1/2 linguriță piper de Malabar măcinat
- 1/2 linguriță piper de Lampong măcinat
- 1/2 linguriță piper de Penja măcinat
- 1/2 linguriță piper de Sarawak măcinat
- 1/2 linguriță piper de Tellicherry măcinat
- 1/2 linguriță piper de Lampong măcinat
- 1/2 linguriță piper de Penja măcinat
- 1/2 linguriță piper de Sarawak măcinat
- 1/2 linguriță piper de Tellicherry măcinat
- 1/2 linguriță piper de Lampong măcinat
- 1/2 linguriță piper de Penja măcinat
- 1/2 linguriță piper de Sarawak măcinat
- 1/2 linguriță piper de Tellicherry măcinat
- 1/2 linguriță piper de Lampong măcinat
- 1/2 linguriță piper de Penja măcinat
- 1/2 linguriță piper de Sarawak măcinat
- 1/2 linguriță piper de Tellicherry măcinat
- 1/2 linguriță piper de Lampong măcinat
- 1/2 linguriță piper de Penja măcinat
- 1/2 linguriță piper de Sarawak măcinat
- 1/2 linguriță piper de Tellicherry măcinat
- 1/2 linguriță piper de Lampong măcinat
- 1/2 linguriță piper de Penja măcinat
- 1/2 linguriță piper de Sarawak măcinat
- 1/2 linguriță piper de Tellicherry măcinat
- 1/2 linguriță piper de Lampong măcinat
- 1/2 linguriță piper de Penja măcinat
- 1/2 linguriță piper de Sarawak măcinat
- 1/2 linguriță piper de Tellicherry măcinat
- 1/2 linguriță piper de Lampong măcinat
- 1/2 linguriță piper de Penja măcinat
- 1/2 linguriță piper de Sarawak măcinat
- 1/2 linguriță piper de Tellicherry măcinat
- 1/2 linguriță piper de Lampong măcinat
- 1/2 linguriță piper de Penja măcinat
- 1/2 linguriță piper de Sarawak măcinat
- 1/2 linguriță piper de Tellicherry măcinat
- 1/2 linguriță piper de Lampong măcinat
- 1/2 linguriță piper de Penja măcinat
- 1/2 linguriță piper de Sarawak măcinat
- 1/2 linguriță piper de Tellicherry măcinat
- 1/2 linguriță piper de Lampong măcinat
- 1/2 linguriță piper de Penja măcinat
- 1/2 linguriță piper de Sarawak măcinat
- 1/2 linguriță piper de Tellicherry măcinat
- 1/2 linguriță piper de Lampong măcinat
- 1/2 linguriță piper de Penja măcinat
- 1/2 linguriță piper de Sarawak măcinat
- 1/2 linguriță piper de Tellicherry măcinat
- 1/2 linguriță piper de Lampong măcinat
- 1/2 linguriță piper de Penja măcinat
- 1/2 linguriță piper de Sarawak măcinat
- 1/2 linguriță piper de Tellicherry măcinat
- 1/2 linguriță piper de Lampong măcinat
- 1/2 linguriță piper de Penja măcinat
- 1/2 linguriță piper de Sarawak măcinat
- 1/2 linguriță piper de Tellicherry măcinat
- 1/2 linguriță piper de Lampong măcinat
- 1/2 linguriță piper de Penja măcinat
- 1/2 linguriță piper de Sarawak măcinat
- 1/2 linguriță piper de Tellicherry măcinat
- 1/2 linguriță piper de Lampong măcinat
- 1/2 linguriță piper de Penja măcinat
- 1/2 linguriță piper de Sarawak măcinat
- 1/2 linguriță piper de Tellicherry măcinat
- 1/2 linguriță piper de Lampong măcinat
- 1/2 linguriță piper de Penja măcinat
- 1/2 linguriță piper de Sarawak măcinat
- 1/2 linguriță piper de Tellicherry măcinat
- 1/2 linguriță piper de Lampong măcinat
- 1/2 linguriță piper de Penja măcinat
- 1/2 linguriță piper de Sarawak măcinat
- 1/2 linguriță piper de Tellicherry măcinat
- 1/2 linguriță piper de Lampong măcinat
- 1/2 linguriță piper de Penja măcinat
- 1/2 linguriță piper de Sarawak măcinat
- 1/2 linguriță piper de Tellicherry măcinat
- 1/2 linguriță piper de Lampong măcinat
- 1/2 linguriță piper de Penja măcinat
- 1/2 linguriță piper de Sarawak măcinat
- 1/2 linguriță piper de Tellicherry măcinat
- 1/2 linguriță piper de Lampong măcinat